Mistä kaikki sai alkunsa?

Kaikki alkoi kun minä, Anni, Lisel Petsin omistaja sain pitkän haaveilun ja odotuksen jälkeen pienen havanannakoira Elmon. Pentuarki oli ihanaa mutta pian huomasimme, että vastuullisesti valmistettuja lemmikkituotteita on vaikea löytää. Arki oli kiireistä ja Elmo oli kaikessa tekemisessä mukana. Elmoa turhautti talvella useiden vaatteiden ja valjaiden pukeminen. Talvella turkki sähköistyi ja sen takia takkuuntui. Syntyi idea lähteä kehittämään koiran takki, johon on integroitu hyvin istuvat ja säädettävät valjaat. Turkinhoidon haastavuuden takia halusimme tuotekehityksessä ottaa myös tämän huomioon. 

Jo alusta saakka olimme tietoisia siitä, että haluamme valmistaa tuotteet mahdollisimman lähellä. Emme tarkoita tätä pelkästään tuotteen valmistusprosessin osalta, vaan myös kaikkien käytettyjen materiaalien tulisi olla mahdollisimman lähellä valmistettuja. Haluamme käyttää materiaaleina mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja sekä kierrätettyjä materiaaleja. 

Tuotekehitys sai alkunsa jo tammikuussa 2022. Usean vuoden suunnittelun ja testauksen jälkeen olemme löytäneet Lisel Petsin brändille sopivat yhteistyökumppanit, joiden kanssa koemme jakavamme samanlaiset eettiset ja ekologiset arvot. Nämä arvot ovat olleet lähtökohtana yhteistyökumppaneita etsittäessä. 

Vastuullisen tuotannon lisäksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet istuvat ja soveltuvat hyvin koirien käyttöön, sekä että koirat voivat hyvin käyttäessään Lisel Petsin tuotteita.