Vastuullisuus

Valmistamme kaikki Lisel Pets -tuotteemme vastuullisesti Euroopassa, keskittyen tuotantoon eettisten periaatteiden mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota lemmikeille tuotteita ja samalla kannustaa kuluttajia tekemään vastuullisia valintoja.

Sitoudumme varmistamaan, että tuotteemme ovat toimivia ja vastaavat koirien tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki tuotteemme suunnitellaan huolellisesti Suomessa.

Kaikki Lisel Petsin käyttämät materiaalit valmistetaan Euroopassa vastuullisilla toimijoilla. Haluamme tukea paikallista kestävyyttä ja varmistua tuotteidemme vastuullisuudesta. Lisel Petsin tuotteiden käytön ja valmistuksen tulee olla turvallista. Suosimme materiaaleja joilla on öko-tex standardi, sekä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja.

Ikka warm parka -eco takissa on käytetty NewLife™- materiaalia, joka takaa saman suorituskyvyn ja laadun tason kuin neitseellinen lanka. Ainutlaatuisen tuotantoprosessinsa ansiosta NewLife™ edistää merkittävästi hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.

Lisel Pets -tuotteilla, teet valinnan tukea kotimaista työtä. Ymmärrämme, että vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat tärkeitä arvoja asiakkaillemme, ja pyrimme täyttämään nämä odotukset parhaamme mukaan. Olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastuullisempaan suuntaan ja tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita.

Lemmikin Hyvinvointi

Lisel Petsin keskeinen arvo on lemmikkien hyvinvointi. Tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon lemmikkien tarpeet, mukavuus ja turvallisuus. Tämä tarkoittaa esimerkiksi ergonomisia muotoiluja, mukavia materiaaleja ja käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka parantavat lemmikkien elämänlaatua. Tuotteemme eivät estä lemmikin luontaista liikkumista, -käyttäytymistä ja niiden tulee tarjota positiivisia kokemuksia.

Laatu ja Kestävyys

Lemmikkitarvikkeiden valmistajana sitoudumme tarjoamaan laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Valmistamalla tuotteet Euroopassa voimme tarkkailla tuotantoprosessia läheltä ja varmistaa, että jokainen vaihe täyttää laatustandardit.

Eettisyys ja Vastuullisuus

Valmistamalla tuotteet Euroopassa sitoudumme eettisiin periaatteisiin ja vastuullisuuteen. Tämä sisältää paikallisen työvoiman tukemisen, reilut työolot ja ympäristöystävällisen tuotannon. Lisel Petsille on myös tärkeää varmistaa, että kaikki käytetyt materiaalit ovat turvallisia- ja eettisesti valmistettuja, jotta lemmikit ja omistajat voivat luottaa tuotteiden laatuun ja alkuperään.